ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ

Χωρίσαμε τα προϊόντα μας σε κατηγορίες για να μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που ψάχνετε μέσα από την περιήγησή σας στο μενού των προϊόντων. Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε, για να αποστείλετε την παραγγελία σας πρέπει να διαλέξετε τρόπο πληρωμής και τρόπο αποστολής.

Υπάρχουν 2 τρόποι πληρωμής:
Με αντικαταβολή, δηλαδή όταν η παραγγελία σας φτάσει σε εσάς, πληρώνετε κατά την παραλαβή της.
Με κατάθεση του ποσού πληρωμής σε τραπεζικό λογαριασμό. Οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί θα εμφανιστούν κατά την αποστολή της παραγγελίας σας. (Eurobank και Alpha). Μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεσή από το λογιστήριο, σας αποστέλλουμε την παραγγελία.

Για να παραλάβετε την παραγγελία σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους αποστολής:
Ταχυμεταφορές/Courier: Τα έξοδα είναι 3 ευρώ για την παραγγελία και για κάθε κιλό που ζυγίζει το κόστος αυξάνεται κατά 1 ευρό.
– Για παραγγελίες 20 ευρώ και άνω μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή μέσω Μεταφορικής (φορτηγά). Δωρεάν σε όλη τη Ελλάδα.
– Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελίας σας από το ΚΤΕΛ, στο σταθμό των ΚΤΕΛ «Μακεδονία». Το κόστος αποστολής είναι 5ευρώ για κάθε δέμα (έως 20 κιλά)
– Για την περιοχή των Αθηνών μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελίας σας από το ΚΤΕΛ, στο σταθμό  των ΚΤΕΛ «Κηφισού» Αττικής. Το κόστος αποστολής είναι 7ευρώ για κάθε δέμα (έως 20 κιλά)

Με αγορές 100 ευρώ και άνω τα έξοδα αποστολή είναι δωρεάν!

 

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε την «Αποστολή κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση.» για να επιλέξουμε μαζί την μέθοδο αποστολής που σας συμφέρει.

*Με βάση το ποσό πληρωμής και τη διεύθυνση που θα καταχωρήσετε θα εμφανιστούν μόνο οι επιλογές που σας ταιριάζουν ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία επιλογής για εσάς.

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας. – Καλές αγορές!